Педагогічне
краєзнавство

Меню сайта
Черкаська область
Інші області
Статистика
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Конференції » ФОРУМ » Справжній учитель » Чи був у вашому житті вчитель, яким ви захоплювались?
Чи був у вашому житті вчитель, яким ви захоплювались?
Nata_MishchenkoДата: Середа, 19.12.2012, 10:17 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 8
Репутація: 0
Статус: Offline
Особисто в моєму житті така вчителька була. Я навіть можу сказати, що вона стала для мене моїм ідеальним вчителем. Вона завжди була стриманою, але всі обожнювали її тонке почуття гумору. Та її жарти ніколи не звучали як глузування. Вона ніколи не принижувала дітей, адже розуміла, що дитяча душа дуже вразлива, і часом необережно сказане слівце може глибоко ранити.
Також ця людина надзвичайно ерудована. Вона не тільки чудово обізнана в галузі своїх предметів (зарубіжна література та російська мова), а й різносторонньо розвинена особистість. Якщо робила зауваження, то обов'язково обгрунтовувала їх, кожного оцінювала об'єктивно. Її уроки не були сухим розбором нового матеріалу. Ми могли пожартувати, посміятися, всім класом обговорити той чи інший твір та іноді поговорити на буденні теми. Тож я маю вчителя, якого можу вважати взірцем для наслідування. А у вашому житті була така людина? Що саме у ньому вам найбільше подобається?


Повідомлення відредагував Nata_Mishchenko - Середа, 19.12.2012, 10:19
 
StigmataДата: Середа, 19.12.2012, 23:17 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
в моєму житті теж зустрічався такий педагог. Це була моя класна керівничка. Найбільше мені подобалось в ній те, що вона дуже любить дітей, і не важливо як ми себе поводили, всеодно ми залишалися для неї найкращими. Також мені подобався її стиль проведення уроків. Вона була вчителем математики, і згідно своїй компетентності завжди знаходила спосіб доказати ту чи іншу теорему, чи подати якусь формулу так, що навіть двієчники запам'ятовували все з першого разу.)))
 
UMKAДата: Четвер, 20.12.2012, 16:30 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 5
Репутація: 0
Статус: Offline
В моєму житті теж була така вчителька. Коли вона прийшла працювати до нашої школи, то ніхто не залишився байдужим до неї. Це була вчителька історії. Хоч вона працювала лише рік я досі пам'ятаю її ім', риси обличчя, манеру викладання. Вона вміла організовувати клас, в усіх викликала цікавість до свого предмету, до учнів ставилась з повагою та любов'ю. Їй ніколи не доводилось кричати, адже в учнів по-перше не було вільного часу на її уроках , а по-друге нівкого не виникало бажання порушувати дисципліну. Я не просто захоплююсь цим вчителем, Катерина Вікторівна є, для мене, ідеалом вчителя.
 
Конференції » ФОРУМ » Справжній учитель » Чи був у вашому житті вчитель, яким ви захоплювались?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Форма входу
Пошук
Друзі сайту

Copyright Бондаренко Тетяна © 2024
Сайт управляється системою uCoz