Педагогічне
краєзнавство

Меню сайта
Черкаська область
Інші області
Статистика
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Конференції » КОНФЕРЕНЦІЇ » Актуальні проблеми пед. теорії та практики у студентських наукових дослідженнях » Проблема формування культури здоров’я в учнів (Максим Килимистий)
Проблема формування культури здоров’я в учнів
adminДата: Вівторок, 20.04.2010, 20:58 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Адміністратори
Повідомлень: 39
Репутація: 1
Статус: Offline
Проблема формування культури здоров’я в учнів підліткового віку
Прикріплення: 4214124.doc (33.5 Kb)


Досліджувати – значить бачити те, що бачили всі, але думати так, як не думав ніхто
 
KyteikinaДата: П`ятниця, 23.04.2010, 10:19 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Потрібно сказати. що тема для написання статті вибрана вдало. але на мою думку висвітлена не повністю. В ній необхідно було б вказати ще декілька проблем які не дають молоді повноцінно формувати культуру здоровя країни:
1)недостача спортивних шкіл та не повноцінне їх фінансування з боку держави;
2)підлітки не бачать перспективи у спорті адже в Україні навіть немає потрібних спортивних баз.
3)Усі існуючі спортивні гуртки навіть у школах є платними.
на мою думку саме ці проблеми призводять до того що молодь веде не здоровий спосіб життя.
 
fizikДата: П`ятниця, 23.04.2010, 10:23 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Quote (Kyteikina)
Потрібно сказати. що тема для написання статті вибрана вдало. але на мою думку висвітлена не повністю. В ній необхідно було б вказати ще декілька проблем які не дають молоді повноцінно формувати культуру здоровя країни: 1)недостача спортивних шкіл та не повноцінне їх фінансування з боку держави; 2)підлітки не бачать перспективи у спорті адже в Україні навіть немає потрібних спортивних баз. 3)Усі існуючі спортивні гуртки навіть у школах є платними. на мою думку саме ці проблеми призводять до того що молодь веде не здоровий спосіб життя.

Я повністю згідний з даною думкою і також вважаю що в тому що молодь веде не здоровий спосіб життя винувата держава в цілому і місцеві органи влади.
 
Іра-БілятинськаДата: П`ятниця, 23.04.2010, 11:46 | Повідомлення # 4
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 9
Репутація: 0
Статус: Offline
Тема статті є дуже актуальною, адже формування культури здоров’я учня підліткового віку є дуже важливим і складним процесом. Автор статті велику увагу приділив значенню проблеми а не шляхам її вирішення. Він лише назвав основні педагогічні умови, які можливо ефективно здійснювати для формування культури здоров'я учнів підліткового віку, а це не достатньо. На мою думку потрібно було детальніше висвітлити більш конкретні засоби.
 
JanaДата: П`ятниця, 23.04.2010, 12:12 | Повідомлення # 5
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 6
Репутація: 0
Статус: Offline
Тема статті є дуже в наш час актуальною, адже формування культури здоров’я учня підліткового віку є дуже важливим і складним процесом і ця стаття підібрана вдало,але на мою думку вона не повністю висвітлена. Автор статті основну увагу приділив значенню проблем, а не шляхам її вирішення. На мою думку потрібно було детальніше висвітлити більш конкретні засоби.
В ній необхідно було б вказати і інші проблем нинішнього життя молоді і фактори які б допомогли завадити розвивитку даних проблем, формувати повноцінно здорову націю країни. Наприклад:
1)недостатня кількість спортивних шкіл та погане фінансування їх з боку країни;
2)всі спортивні гуртки є оплачуваними.Як ми знаємо не кожен може дозволити собі це.
3)в школі не організовуються шкільні гуртки, факультативи, різні екскурсії. Адже школа повинна заохочувати дітей, повинна розвивати всебічно і гармонійно розвинені особистості, фізично і психологічно здорову молодь.
4)недостатня увага дітям з боку батьків.
Також на мою думку потрібно детальніше було висвітлити більш ефективні засоби для розвитку молоді.
 
serhiyДата: П`ятниця, 23.04.2010, 15:02 | Повідомлення # 6
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 10
Репутація: 0
Статус: Offline
Те, що в нашій країні є дуже мало мість, де б можна було б займатись спортом, та не всім його доступність - це одне. А те, що пілітки замість того, щоб займатись спортом витрачає свій час та здоров’я на вживання алкоголю, наркотиків, тютюнопаління - це справді жахливо. Тому я вважаю, що варто причину шукати саме в доступності для підлітків алкогольних напоїв, сигарет, наркотиків. Держава хоч і веде боротьбу з продажем алкоголю й сигарет неповнолітнім, проте власники магазинів не завжди контролюють кому продається відповідна продукція, адже саме підлітки є їх потенційними покупцями.
Також на формування здоров’я дітей мають вплив їх батьки, які повинні контролювати поведінку та рід заннять своїх чад.
Проблема була висвітлена на достатньому рівні, проте не було наведено прикладів альтернативних заннять для підлітків. А так - тема дуже актуальна.
 
LeoДата: П`ятниця, 23.04.2010, 15:42 | Повідомлення # 7
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 7
Репутація: 0
Статус: Offline
Нині ми відчуваємо наслідки того, що в західноєвропейських країна відбувалося десяток років назад, але вдала робота тамтешніх організацій, державна підтримка здорового способужиття зробили свою справу. В нашій країні все відбувається з точністю до навпаки. Підтримка держави нібито і є, але її і немає, значна частина коштів виділяється видатними людьми, молодь хотіла б займатись спортом, та немає де. На стан здоров'я нації впливають багато чинників з яких двома головними є : ставлення до здоров'я самих підлітків та стан суспільства. Автор "зачерпнув" досить важливу тему із багатьма своєріднами гранями. Непотрібно ставити запитань чи актуальна дана тема а напмагатися вирішувати її а не тільки розводити круги на воді.
 
@Irka@Дата: Понеділок, 26.04.2010, 14:57 | Повідомлення # 8
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
Тема цієї статті є дуже актуальною та важливою , адже проблема формування культури здоров’я в учнів підліткового віку постає дуже гостро. На мою думку автор вдало підібрав тему , але потрібно розглядати її в більш ширшому значенні. Оскільки здоров'я нації у наш час розглядається як показник цивілізованості держави , то потрібно більше уваги приділяти здоров'ю молоді. В школах проводити оздоровчі роботи, залучати дітей до здорового способу життя, проводити різноманітні заходи щодо забезпечення здорового способу життя.
 
Конференції » КОНФЕРЕНЦІЇ » Актуальні проблеми пед. теорії та практики у студентських наукових дослідженнях » Проблема формування культури здоров’я в учнів (Максим Килимистий)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Форма входу
Пошук
Друзі сайту

Copyright Бондаренко Тетяна © 2024
Сайт управляється системою uCoz